onsdag 15 september 2010

pasta med kyckling, ädelost, örter, rädisor...

























det här receptet har jag saxat ur ett nummer av buffé. riktigt gott, enkelt och vackert. och går alldeles utmärkt att ha som lunchlåda, även efter en vända i frysen... :-)

till 4 pers:
4 portioner kokt pasta
3-4 kycklingfiléer
5 dl lättcremefraiche
1 hönsbuljongtärning
100 g ädelost, t.ex. kvibille ädel
ett knippe färska örter, t.ex. basilika & persilja
ett knippe rädisor
ett par matskedar rostade solrosfrön

skär kycklingen i mindre bitar och stek den gyllenbrun i smör. krydda med salt & peppar. slå på creme fraiche, smula ner buljongtärning och ädelost. hacka örterna och blanda runt, låt koka ihop.

skiva rädisor. lägg upp pasta på tallrikar, lägg upp sås, toppa med rädisor och solrosfrön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar